Gražgarsčių sėklos daiginimui 10g

Gražgarsčių sėklos daiginimui. Gražgarstė dar vadinama rukola. Daigai yra švelniai kartaus ir aštraus garstyčių skonio, tolimo riešutų aromato. Rukolos augaluose yra vitaminų C, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo.
Turime sandėlyje

 

  • 0.75€ / vnt.
  • Be PVM:0.62€
Prekės kodas:206016
Svoris 10 g
- +

 

Gražgarsčių sėklos daiginimui. Lengvo daigumo. Dietinis produktas. Ypatinga tuo, kad yra aliejinga, sėklų negalima nei mirkyti, nei daiginti daigykloje, reikia ją sodinti ir auginti kaip mikrožalumynus. Daigus galima valgyti jau po 9-12 dienų. Rukolos daigai yra kartaus ir aštraus garstyčių skonio, riešutų aromato, todėl rukola puikiai tinka salotoms ir kaip priedas prie mėsos patiekalų, sūrių, sumuštinių, varškės, kiaušinių, į makaronus, picas. Rukolos augaluose yra vitaminų C, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo. Jie žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį. Gražgarstė dar vadinama rukola, kilusi iš Europ Viduržemio jūros regiono ir yra žinoma nuo Romos imperijos. Buvo naudojami ir rukolos lapai, ir sėklos. Žalieji lapai buvo naudojami dietoje kaip salotos, o sėklos - aliejui gardinti. Rukola - greitai augantis augalas, mėgstantis vėsias ir sausas vietas.
Baltic Ilp
Gardigo
Bradas
Eco-oh
Nord Organic
Asset 1