Lapinių kopūstų (lot.Brassica oleracea, violet) daigus lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).
Lapinių kopūstų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis antioksidantų kiekis gerina imuninę, limfinę, nervų sistemas; biologiškai aktyvios medžiagos sulforafeno, skatinančio druskos kancerogenų ir sunkiųjų metalų pašalinimą iš organizmo; vitamino U, kuris gydo skrandžio opas; rekomenduojama širdies ligoms, nuo aterosklerozės ir diabeto; juose yra aukštos kokybės baltymų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą, taip pat mažinant svorį, padeda nuo vidurių užkietėjimo.
Kilmės šalis - Italija.
Ridikėlių Daikon (lot. Raphanus sativus) daigus lengva auginti net pradedantiesiems, nes auga itin sparčiai. Išaugę traškūs, maloniai aštraus skonio stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).
Ridikėlių Daikon daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ridikėlių daiguose yra didelis vitamino C kiekis, stiprinantis organizmo imunitetą, vitamino B bei karotino; daug antioksidantų, teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę; burnos gleivinę, liežuvį, skrandį ir žarnyno traktą, naikindamas kenksmingas bakterijas; skatina kepenų, tulžies pūslės veiklą, apetitą ir padeda virškinti.
Kilmės šalis - Italija.
Kiekis: 50 g
Saulėgražų sėklos daiginimui (Helianthus annus). Lengvo daigumo. Pikantiško skonio, traškūs. Turtingi nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų ir vertingų vitaminų A, C, D, PP, fosforo, kalcio, magnio, kalio, vario ir cinko šaltinis.
Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.
Kilmės šalis: Italija
Kiekis: 50 g
Gražgarstės (rukolos) (lot. Eruca sativa) daigus lengva auginti, galima valgyti po 10-14 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).
Gražgarstės (rukolos) daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis vitaminų A, C ir K, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo kiekis; žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį; ypač naudinga kaulams, dantims, raumenų bei nervų funkcijai.
Kilmės šalis - Italija.
Kiekis: 50 g
Porų (lot. Allium porum) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 10-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Be GMO.
Porų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai; brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.
Kilmės šalis - Italija.
Gražgarstės (rukolos) (lot. Eruca sativa) daigus lengva auginti, galima valgyti po 10-14 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).
Gražgarstės (rukolos) daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis vitaminų A, C ir K, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo kiekis; žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį; ypač naudinga kaulams, dantims, raumenų bei nervų funkcijai.
Kilmės šalis - Italija.
Saulėgrąžų (lit. helianthus annuus) daigus galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).
Saulėgrąžų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: jie yra skanūs, maistingi ir tikros energijos bombos; gausu vitaminų ir mineralų; saulėgrąžų daiguose yra apie 25% baltymų, todėl jie idealiai tinka vegetariškiems patiekalams; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.
Kilmės šalis - Italija.
Porų (lot. Allium porum) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 10-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Be GMO.
Porų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai; brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.
Kilmės šalis - Italija.
Kiekis: 100 g
Juodųjų garstyčių sėklos daiginimui (lot. Sinapis nigra). Lengvo daigumo. Daigai turi aštrų, aštrų skonį ir kvapą. Juodųjų garstyčių daiguose yra daugiau skaidulų nei kitose garstyčių rūšyse, baktericidinių savybių turinčių fitoncidų ir imuninę sistemą stiprinančio vitamino B2, saponinų, flavonoidų ir augalinių hormonų.
Raudonųjų kopūstų sėklos daiginimui (lot. Brassica oleracea var. capitata). Lengvo daigumo. Skonis primena šviežius kopūstus. Puikus vitaminų A, C, B, E, H, K, PP šaltinis. Daigai yra raudonos spalvos, juose yra daug mineralų: kalcio, geležies, fosforo, jodo, magnio, kalio, cinko ir sieros ir daugelio mikroelementų - tokių kaip jodas, manganas, selenas ir ličio.
Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.
Liucernų sėklos ALFALFA daiginimui (lot. Medicago sativa). Subtilaus ir sultingo skonio, traškūs. Daiguose yra daug baltymų, vitaminų (B1, B2, B12, E, K, D, A) ir mineralų: kalcio, geležies, fosforo, magnio, kalio ir sieros.
Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.
Pipirnių sėklos daiginimui (lot. LEPIDIUM SATIVUM). Lengvo daigumo. Pikantiško aštroko skonio. Kilusios iš garstyčių šeimos pipirnės turi daug vitaminų C, A, D, B1, B2, B3, fosforo, jodo. geležies, kalio, kalcio, magnio, mangano ir sieros.
Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.
Ekologiškos ridikėlių sėklos CHINA ROSE daiginimui. Lengvo daigumo. Pikantiško švelnaus ridikėlių skonio, turtinga maistinėmis medžiagomis, vitaminais. Naudojami švieži kaip priedas prie salotų, sūrių, sumuštinių, varškės, kiaušinių, sriubų, mėsos, žvies patiekalų.
Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.
Šis daiginimo sėklų mišinys yra tikras vitaminų užtaisas - jis sudarytas iš augalų rūšių, teigiamai veikiančių odos, plaukų ir nagų būklę.