Palyginti prekes

  • Jūs neturite prekių palyginimui

Rasta 43 prekės(-ių).

Rodoma 1-24 iš 43 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Pupelės ADZUKI daiginimui (lot. Vigna angularis). Lengvo daigumo. Labai skanūs, traškūs, šiek tiek saldaus riešutų skonio. Dietinis produktas, gausus skaidulų, lengvai virškinamų baltymų, kompleksinių angliavandenių, mineralinių medžiagų.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Pupelės MUNG daiginimui (lot. Vigna radiata). Lengvo daigumo. Labai skanūs, šviežių žirnelių skonio daigai. Labai maistingos, gerai virškinamos. Jose daug baltymų, maistinių skaidulų bei vitamino B1, magnio, kalio, geležies ir vario.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Juodųjų garstyčių sėklos daiginimui (lot. Sinapis nigra). Lengvo daigumo. Daigai turi aštrų, aštrų skonį ir kvapą. Juodųjų garstyčių daiguose yra daugiau skaidulų nei kitose garstyčių rūšyse, baktericidinių savybių turinčių fitoncidų ir imuninę sistemą stiprinančio vitamino B2, saponinų, flavonoidų ir augalinių hormonų.

Raudonųjų kaliaropių sėklos daiginimui (lot. Brassica oleracea L. convar. acephala). Lengvo daigumo. Skonis primena špinatus ir kopūstus. Daigai turi vertingų maistinių medžiagų ir vitaminų (ypač A, B, C ir E), mikro ir makro elementų. Kolrabio daigai stimuliuoja ir gerina atmintį, aktyvina organizmo imuninę sistemą, užkerta kelią vėžiui ir užkerta kelią virusinėms atakoms.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Raudonųjų kopūstų sėklos daiginimui (lot. Brassica oleracea var. capitata). Lengvo daigumo. Skonis primena šviežius kopūstus. Puikus vitaminų A, C, B, E, H, K, PP šaltinis. Daigai yra raudonos spalvos, juose yra daug mineralų: kalcio, geležies, fosforo, jodo, magnio, kalio, cinko ir sieros ir daugelio mikroelementų - tokių kaip jodas, manganas, selenas ir ličio.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Ožragių sėklos daiginimui (lot. Trigonella foenum-graecum L.). Lengvo daigumo. Išraiškingo skonio, šiek tiek karsteli, patiekalams suteikia lengvą riešutų skonį. Daiguose yra baltymų, vitaminų ir mineralų. Sumažina cholesterolio kiekį kraujyje, regeneruoja audinius, stiprina kūną, skatina eritrocitų susidarymą.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Kiniškų pupelių mišinys daiginimui. Lengvo daigumo. Gaivaus skonio traškūs daigai. vitaminų B, B2, B1, B6, E ir D. Daigintose kiniškose pupelėse gausu lecitino ir nesočiųjų riebalų rūgščių, kurios yra maistas nervų sistemai, baltymų bei mineralų, kuriuose ypač daug magnio, kalio, geležies, kalcio.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

7 rūšių daiginimo sėklų rinkinys, susidedantis iš mung pupelių, liucernos, įvairių lęšių ir ridikėlių bei sudarantis švelnią skonio kompoziciją. Dėl šiame mišinyje esančių rūšių įvairovės, mes gauname didelę vertingų maistinių medžiagų, mineralų, amino rūgščių ir vitaminų dozę vienoje porcijoje. Juose yra didelis kiekis kalcio, geležies, magnio, kalio, sieros ir daug mikroelementų (jodo, mangano, ličio, seleno). Reguliarus daigų vartojimas sumažina blogojo cholesterolio kiekį (pasižymi antiaterosklerozinėmis savybėmis) ir reguliuoja virškinimo procesus. Šio mišinio daigai puikiai tinka salotoms ar kaip priedas prie sumuštinių.

Miežių sėklos Yung daiginimui. Malonaus, švelnaus skonio, puikiai papildo salotas, duoną, konservuotą mėsą bei sūrį. Miežių daigai gausu provitamino A, B vitaminų, įskaitant B9 - folio rūgšties, B12, vitamino C, geležies, kalio, magnio, fosforo ir kalcio, antioksidantų.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Pipirnių sėklos daiginimui (lot. Lepidium sativum). Lengvo daigumo. Pikantiško aštroko skonio. Pipirnės turi daug vitaminų C, A, D, B1, B2, B3, fosforo, jodo. geležies, kalio, kalcio, magnio, mangano ir sieros.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Ridikėlių sėklos CHINA ROSE daiginimui. Lengvo daigumo. Dietinis produktas, tinkamas daiginti nedideliame vandens kiekyje, daigyklose. Daigus galima valgyti jau po 3-6 dienų. Pikantiško švelnaus ridikėlių skonio, turtinga maistinėmis medžiagomis, vitaminais. Jie naudojami švieži kaip priedas prie salotų, sūrių, sumuštinių, varškės, kiaušinių, sriubų, mėsos, žvies patiekalų.

Ridikėlių RED PURPLE sėklos daiginimui (Raphanus sativus L. subvar. Radicula). Lengvo daigumo. Švelnaus ridikėlių skonio. Ridikėlių daiguose yra didelis vitamino C kiekis, stiprinantis organizmo imunitetą, vitamino B, karotino, antioksidantų, sieros.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Saulėgražų sėklos daiginimui (Helianthus annus). Lengvo daigumo. Pikantiško skonio, traškūs. Turtingi nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų ir vertingų vitaminų A, C, D, PP, fosforo, kalcio, magnio, kalio, vario ir cinko šaltinis.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Raudonųjų burokėlių sėklos daiginimui. Lengvo daigumo. Daigus galima valgyti po 9-12 dienų.

Iišskirtinio švelnaus skonio, sultingi, šiek tiek sūrus, šiek tiek primena burokėlių ir špinatų skonį.Tai puikus produktas mėsos nevalgantiems žmonėms, kad aprūpintų savo organizmą geležimi. Padeda pašalinti toksinus ir kitas kenksmingas medžiagas iš organizmo, Sudėtyje yra antioksidantų, kurie padeda išlaikyti stiprią imuninę sistemą, apsisaugoti nuo peršalimo, gripo ir kitų infekcinių ligų. Gerina virškinimą.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Ekologiškos ridikėlių sėklos CHINA ROSE daiginimui. Lengvo daigumo. Pikantiško švelnaus ridikėlių skonio, turtinga maistinėmis medžiagomis, vitaminais. Naudojami švieži kaip priedas prie salotų, sūrių, sumuštinių, varškės, kiaušinių, sriubų, mėsos, žvies patiekalų.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.