Palyginti prekes

  • Jūs neturite prekių palyginimui

Rasta 55 prekės(-ių).

Rodoma 1-24 iš 55 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Saulėgrąžų (lit. helianthus annuus) daigus galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Saulėgrąžų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: jie yra skanūs, maistingi ir tikros energijos bombos; gausu vitaminų ir mineralų; saulėgrąžų daiguose yra apie 25% baltymų, todėl jie idealiai tinka vegetariškiems patiekalams; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​​​​​​​​Kiekis: 20 g

Porų (lot. Allium porum) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 10-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Be GMO.

Porų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai; brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 20 g

Lapinių kopūstų daigus lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai!

Lapinių kopūstų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis antioksidantų kiekis gerina imuninę, limfinę, nervų sistemas, juose yra aukštos kokybės baltymų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą, taip pat mažinant svorį, padeda nuo vidurių užkietėjimo. Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 20 g

Burokėlių Diablo (lot. Beta vulgaris var. Diablo) daigai turi saldų žemišką skonį ir neįtikėtiną ryškią spalvą. Norint juos sudaiginti, reikia šiek tiek daugiau laiko (11-15 dienų), tačiau verta pasistengti, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Kilmės šalis - Italija

Kiekis: 20 g

Gražgarstės (rukolos) (lot. Eruca sativa) daigus lengva auginti, galima valgyti po 10-14 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Gražgarstės (rukolos) daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis vitaminų A, C ir K, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo kiekis; žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį; ypač naudinga kaulams, dantims, raumenų bei nervų funkcijai.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​​​​​​​​Kiekis: 20 g

Brokolių Raab (lot.Brassica oleracea) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Brokolių daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai, brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 20 g

Ridikėlių Daikon (lot. Raphanus sativus) daigus lengva auginti net pradedantiesiems, nes auga itin sparčiai. Išaugę traškūs, maloniai aštraus skonio stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai!  Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Ridikėlių Daikon daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ridikėlių daiguose yra didelis vitamino C kiekis, stiprinantis organizmo imunitetą, vitamino B bei karotino; daug antioksidantų, teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę; burnos gleivinę, liežuvį, skrandį ir žarnyno traktą, naikindamas kenksmingas bakterijas; skatina kepenų, tulžies pūslės veiklą, apetitą ir padeda virškinti.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 20 g

Lapinių kopūstų (lot.Brassica oleracea, violet) daigus lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Lapinių kopūstų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis antioksidantų kiekis gerina imuninę, limfinę, nervų sistemas; biologiškai aktyvios medžiagos sulforafeno, skatinančio druskos kancerogenų ir sunkiųjų metalų pašalinimą iš organizmo; vitamino U, kuris gydo skrandžio opas; rekomenduojama širdies ligoms, nuo aterosklerozės ir diabeto; juose yra aukštos kokybės baltymų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą, taip pat mažinant svorį, padeda nuo vidurių užkietėjimo.

Kilmės šalis - Italija.

Burokėlių Diablo (lot. Beta vulgaris var. Diablo) daigai turi saldų žemišką skonį ir neįtikėtiną ryškią spalvą. Norint juos sudaiginti, reikia šiek tiek daugiau laiko (11-15 dienų), tačiau verta pasistengti, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Kiekis: 50 g



 

Brokolių Raab (lot.Brassica oleracea) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Brokolių daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai, brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 50 g

Ridikėlių Daikon (lot. Raphanus sativus) daigus lengva auginti net pradedantiesiems, nes auga itin sparčiai. Išaugę traškūs, maloniai aštraus skonio stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai!  Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Ridikėlių Daikon daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ridikėlių daiguose yra didelis vitamino C kiekis, stiprinantis organizmo imunitetą, vitamino B bei karotino; daug antioksidantų, teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę; burnos gleivinę, liežuvį, skrandį ir žarnyno traktą, naikindamas kenksmingas bakterijas; skatina kepenų, tulžies pūslės veiklą, apetitą ir padeda virškinti.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 50 g

Saulėgražų sėklos daiginimui (Helianthus annus). Lengvo daigumo. Pikantiško skonio, traškūs. Turtingi nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų ir vertingų vitaminų A, C, D, PP, fosforo, kalcio, magnio, kalio, vario ir cinko šaltinis.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Kilmės šalis: Italija

​​​​​​​​​​​​​​Kiekis: 50 g

Gražgarstės (rukolos) (lot. Eruca sativa) daigus lengva auginti, galima valgyti po 10-14 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Gražgarstės (rukolos) daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis vitaminų A, C ir K, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo kiekis; žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį; ypač naudinga kaulams, dantims, raumenų bei nervų funkcijai.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​​​​​​​​Kiekis: 50 g

Porų (lot. Allium porum) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 10-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Be GMO.

Porų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai; brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.



 

Burokėlių Diablo (lot. Beta vulgaris var. Diablo) daigai turi saldų žemišką skonį ir neįtikėtiną ryškią spalvą. Norint juos sudaiginti, reikia šiek tiek daugiau laiko (11-15 dienų), tačiau verta pasistengti, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Kiekis: 100 g.

Gražgarstės (rukolos) (lot. Eruca sativa) daigus lengva auginti, galima valgyti po 10-14 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Gražgarstės (rukolos) daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: didelis vitaminų A, C ir K, B1, B6 ir B2, taip pat mineralų kalio, kalcio, geležies, magnio, fosforo kiekis; žadina apetitą ir gerina virškinimą, kepenų veiklą, turi antibakterinį poveikį; ypač naudinga kaulams, dantims, raumenų bei nervų funkcijai.

Kilmės šalis - Italija.



 

Saulėgrąžų (lit. helianthus annuus) daigus galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Saulėgrąžų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: jie yra skanūs, maistingi ir tikros energijos bombos; gausu vitaminų ir mineralų; saulėgrąžų daiguose yra apie 25% baltymų, todėl jie idealiai tinka vegetariškiems patiekalams; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.



 

Brokolių Raab (lot.Brassica oleracea) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 8-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Brokolių daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai, brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.



 

Ridikėlių Daikon (lot. Raphanus sativus) daigus lengva auginti net pradedantiesiems, nes auga itin sparčiai. Išaugę traškūs, maloniai aštraus skonio stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai!  Sėklos ekologiškos, be  genetiškai modifikuotų organizmų (GMO).

Ridikėlių Daikon daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ridikėlių daiguose yra didelis vitamino C kiekis, stiprinantis organizmo imunitetą, vitamino B bei karotino; daug antioksidantų, teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę; burnos gleivinę, liežuvį, skrandį ir žarnyno traktą, naikindamas kenksmingas bakterijas; skatina kepenų, tulžies pūslės veiklą, apetitą ir padeda virškinti.

Kilmės šalis - Italija.

Porų (lot. Allium porum) daigus itin lengva auginti, galima valgyti po 10-12 dienų, išaugę ryškūs stiebeliai ant bet kurio patiekalo atrodo fantastiškai! Be GMO.

Porų daigai turi labai daug sveikatai naudingų savybių: ypač vertingi brokolių baltymai ir daugybė mikroelementų, kurie dalyvauja reguliuojant medžiagų apykaitą; gali būti naudojami širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai; brokolių daiguose yra specialus fermentas, kuris padeda išvengti vėžio, šios medžiagos koncentracija ypač didelė trijų dienų daiguose; turi dehidratuojantį poveikį širdžiai ir kraujotakai, gerina imunitetą.

Kilmės šalis - Italija.

​​​​​​​Kiekis: 100 g

Pupelės ADZUKI daiginimui (lot. Vigna angularis). Lengvo daigumo. Labai skanūs, traškūs, šiek tiek saldaus riešutų skonio. Dietinis produktas, gausus skaidulų, lengvai virškinamų baltymų, kompleksinių angliavandenių, mineralinių medžiagų.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Pupelės MUNG daiginimui (lot. Vigna radiata). Lengvo daigumo. Labai skanūs, šviežių žirnelių skonio daigai. Labai maistingos, gerai virškinamos. Jose daug baltymų, maistinių skaidulų bei vitamino B1, magnio, kalio, geležies ir vario.

Užauginta ekologiniame ūkyje, sertifikuota PL-EKO-07-17944 sertifikatu.

Juodųjų garstyčių sėklos daiginimui (lot. Sinapis nigra). Lengvo daigumo. Daigai turi aštrų, aštrų skonį ir kvapą. Juodųjų garstyčių daiguose yra daugiau skaidulų nei kitose garstyčių rūšyse, baktericidinių savybių turinčių fitoncidų ir imuninę sistemą stiprinančio vitamino B2, saponinų, flavonoidų ir augalinių hormonų.