Ožragių sėklos daiginimui 20g

Ožragių sėklos daiginimui (lot. Trigonella foenum-graecum L.). Lengvo daigumo. Išraiškingo skonio, šiek tiek karsteli, patiekalams suteikia lengvą riešutų skonį. Daiguose yra baltymų, vitaminų ir mineralų. Sumažina cholesterolio kiekį kraujyje, regeneruoja audinius, stiprina kūną, skatina eritrocitų susidarymą.
Turime sandėlyje

 

  • 0.99€ / vnt.
  • Be PVM:0.82€
Prekės kodas:206009
Svoris 20 g
- +

 

Ožragių sėklos daiginimui. Lengvo daigumo. Dietinis produktas, tinkamas daiginti nedideliame vandens kiekyje, daigyklose. Daigus galima valgyti jau po 2-3 dienų, pilnai paruošti valgymui po 4-7 dienų. Augalas yra valgomas visas – nuo šaknies galiuko iki lapo viršaus. Daigai intensyvaus kario skonio. Pasirodžius pirmiems lapeliams skonis sušvelnėja ir primena šviežias salotas su švelniu kario prieskoniu. Gerina medžiagų apykaitą, skatina lengvą baltymų ir augalinių riebalų absorbciją. Plačiai naudojamas Indijos, Etiopijos, Eritrėjos virtuvėse vaistažolių mišiniuose ir kaip maisto ruošimo priedas vegetariškuose patiekaluose: salotose, dedami į padažus, sriubas, sumuštinius. Ožragių daigai regeneruoja audinius, stiprina kūną, skatina eritrocitų susidarymą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Ypač tinka reabilitacijos metu, sportininkams ir žmonėms, kenčiantiems nuo opų. Daiguose yra baltymų, vitaminų ir mineralų. Sumažina cholesterolio kiekį kraujyje.
Baltic Ilp
Gardigo
Bradas
Eco-oh
Nord Organic
Asset 1